Kunstenaarsproject Merkwaardig | Astrid Vlasman nu te zien in de Hortus Leiden

In het kader van Textielfestival 2020 zijn de leden van Merkwaardig met kunstenaar Astrid Vlasman gaan samenwerken in het project kamerplanten. 


Het werk zit erop. En, de installatie is nu voor iedereen te bewonderen: de kamerplanten hangen er prachtig bij in de Hortus botanicus Leiden. Dit is een communityproject waaraan veel mensen van verschillende leeftijden mee hebben gedaan. Zij hebben hun eigen invulling gegeven aan de opdracht: borduur een kamerplant in pot. De grote diversiteit in steken en werkwijze is een genot om naar te kijken. Het hangt precies op de juiste plek; waar planten hun aandacht krijgen. Het kan niet missen. Het is de muur naast de ingang van de Hortus.

 


 

Plan je bezoek aan de hortus:

https://www.hortusleiden.nl/plan-je-bezoek/