Opening Studio Textiel Festival 2021

 

 Het is eindelijk zover, Studio Textielfestival staat online: 

 

Vanaf nu kan iedereen alle videos en foto’s bekijken op www.studiotextielfestival.nl 

Namens het STIDOC bestuur:

Veel dank aan alle vrijwilligers (kernteam, webredactie, werkgroep, makers, leden), filmers en de fondsen die ondanks alle tegenslagen achter ons bleven staan en de zesde editie van het Textielfestival toch in een digitale versie hebben weten te gieten. Een diepe buiging voor iedereen die zo de omslag naar digitaal heeft weten te maken! Niet voor niets werd Studio Textielfestival genomineerd voor de Gouden C, van Fonds Cultuurparticipatie, voor ‘projecten die zochten naar mogelijkheden’ in deze moeilijke tijd:

Het Textielfestival biedt van oudsher een podium aan textielkunstenaars. Door corona wordt het noodgedwongen een online festival. En wat voor één: presentaties, interviews en demonstraties gaan zorgen voor een groter bereik en geven het festival een nieuwe impuls. “Iets zo alledaags als textiel zoveel elan meegeven en ook voor kinderen interessant maken, is heel knap.”